finance & support

actuele vacatures

lean werken

Randstad business services zorgt voor alle administratieve en financiële dienstverlening naar klanten en medewerkers binnen de randstad groep. Vanuit de focus op operational excellence kan de commercie zich maximaal richten op de markt. We werken via de LEAN-systematiek. Van het adviseren van de commercie tot het onboarden van nieuwe klanten, van de bedrijfsadministratie tot support center en van inkoop tot crediteurenadministratie. We vinden een foutloze verwerking tegen minimale kosten erg belangrijk. 

finance cultuur

Ontwikkeling staat bij ons voorop. In ons vakgebied, maar ook persoonlijk. We stimuleren nieuwsgierigheid, lef en initiatieven, en ondersteunen je hier graag bij. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zodat we met elkaar elke dag een stukje beter worden in wat we doen.

als randstad business services adviseren wij de commercie tijdens tender- en salestrajecten en werken steeds aan kwaliteitsverbetering en procesvereenvoudiging. De LEAN systematiek die we daarbij gebruiken, is een belangrijke steun.

samen voor de klant

Medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Wij gaan voor ‘best people’ die klantgericht, initiatiefrijk en resultaatgericht zijn. Ons doel is operational excellence op basis van kwaliteit en kosten. Wij bieden Finance, Administration & Support specialisten een mooie carrière.

Een verbeterde dienstverlening door procesvereenvoudiging en productiviteitsverhoging vinden wij belangrijk. We werken daarbij binnen onze afdeling via de LEAN-systematiek. Door onze focus op een foutloze en efficiënte operatie kan onze commerciële organisatie zich maximaal richten op de klant. Momenteel werken wij met 350 zeer gedreven collega’s en we zijn continu op zoek naar financieel en administratief talent.

onze uitdaging

Tevreden klanten en employees staan bij ons centraal. Wij werken LEAN en zijn partner in business voor de commercie. Onze collega’s zijn experts in hun vakgebied. We zijn zeer betrokken en dagelijks in gesprek met onze klanten. Onze kernwaarden zijn klantgericht, initiatiefrijk en resultaatgericht. Zowel op leidinggevend als op uitvoerend niveau. Dit vragen wij ook van onze collega’s en nemen wij mee in de selectie. We zijn gericht op kwaliteit, productiviteit, flexibiliteit en zorgen voor een stimulerende werkomgeving waar talenten tot hun recht kunnen komen.