randstad groep staat voor digitale innovatie.

digitale innovatie

De wereld van werk verandert sterk onder invloed van technologie. Om onze leidende rol in de markt te behouden en te versterken investeren wij volop nieuwe technologieën. Wij laten technologie in ons voordeel werken en gebruiken digitale innovaties om onze dienstverlening te verbeteren. Om processen slimmer, simpeler en efficiënter te maken binnen Randstad Groep Nederland.

agile werken

Binnen de Randstad Groep werken wij grotendeels ‘agile’, een methode die we kennen vanuit bedrijven als Spotify, Netflix en Google. Wij zijn er trots op dat wij deze manier van werken hebben omarmd. De belangrijkste redenen waarom Randstad agile werkt zijn: 

  • We zijn efficiënter en wendbaarder
  • We kunnen sneller innoveren, met een kortere time to market
  • We zijn aantrekkelijker als employer of choice; onze medewerkers hebben veel meer vrijheid en verantwoordelijkheid dan in een traditionele organisatie

the kitchen

human centered essentials

'The Kitchen' is een dynamische ruimte op het hoofdkantoor in Amsterdam en dé plek om na te denken over onze dienstverlening.

Dit doen we samen met klanten, collega’s en kandidaten. Wij voeren verbeteringen door en lossen problemen op. Deze zogenaamde 'human centered' manier van werken is gebaseerd op de design thing-methodiek die dagelijks gebruikt wordt door vooruitstrevende organisaties. 

Past deze manier van werken bij jou? Solliciteer dan op een van onze openstaande interne vacatures binnen Randstad Groep Nederland.

onze ambities

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties.

Randstad Groep Nederland is van 'mens en werk' en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar we graag met jou over in gesprek gaan.

Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties: human forward.

Tijdens de Human Centered Essentials training leer je echt dat de gebruiker centraal staat. Door je door middel van een persona te verplaatsen in de gebruiker word je gedwongen creatief en buiten je eigen kaders te denken.