impactvolle tech bij IT.

actuele vacatures

impactvolle tech

Je staat er niet snel bij stil. Maar als je bij randstad groep nederland IT werkt, houd je jezelf en Nederland in beweging. Als dé tech-motor van randstad groep nederland ontwikkel, bouw en codeer je technologische oplossingen die onze klanten met (potentiële) medewerkers verbinden. Oplossingen met impact. Want deze oplossingen stellen al onze tienduizenden uitgezonden talenten in staat om dag in dag uit hun werk te (blijven) doen. Bij randstad groep nederland IT doet jouw werk er toe.

een team waar je thuis bent

onze cultuur

Binnen randstad groep nederland IT werk je op een plek waar je meteen deel uitmaakt van het team; je komt bij een wij-club.  In een warme en ondernemende organisatiecultuur waarin je samenwerkt met professionals met veel kennis en ervaring. Waar we elkaar scherp houden en helpen als het nodig is. En zie je de oplossing niet, dan zijn er ogen die met je meekijken. In een open en opbouwende sfeer waarin je alle ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. 

Want we zijn én blijven een organisatie waarin de mens centraal staat. Bij wie het werkplezier en kennisniveau van de medewerkers op nummer 1, 2 en 3 staan. Daar investeren we structureel in.

hoe we werken

In dit tijdperk van ingrijpende technologische veranderingen worden we uitgedaagd. Onze 'tech & touch' is daarom de belangrijke pijler onder onze strategie voor de toekomst. Impactvolle technologie gecombineerd met een organisatie waarin de mens centraal staat. Onze tech visie en -strategie maar ook 'hoe we werken' laten we zien in onderstaande video's.

tech met heel veel touch

onze visie

Technologie helpt ons om onze klanten en kandidaten meer gemak, snelheid en transparantie te bieden. Maar wij geloven dat écht contact om meer dan kunstmatige intelligentie en algoritmen vraagt. Persoonlijk contact maakt nog altijd het verschil. Dat vatten we samen in onze 'human forward' gedachte. De mens voorop. Bij randstad groep nederland IT leveren we daar een cruciale bijdrage aan door ‘tech en touch’ slim te combineren. Want wij zorgen voor inzet van technologie en gebruik van data om de persoonlijke ervaring van onze klanten en kandidaten gericht te verbeteren. Zo maken we niet alleen de organisaties van onze klanten, maar ook randstad groep nederland zelf toekomstbestendig. En bouw jij mee aan de wereld van werk van de toekomst.

Bij randstad groep nederland IT is ruim 30% van onze medewerkers 'vrouw'. Onze gemengde tech-teams leveren hierdoor betere resultaten.

Frank Coster, CIO

randstad groep nederland IT staat voor een agile mindset en dus werken wij met meerdere zelfstandige teams aan eenzelfde product of dienst: Tribe-model.

Frank Coster, CIO

Wij geloven in de kracht van technologie, maar wél gecombineerd met persoonlijke aandacht. En dat geldt evengoed voor onze eigen medewerkers: wij zien jouw vooruitstrevende ideeën, maar vooral jou. Jouw werkplezier staat voorop!

Frank Coster, CIO

ontwikkeling staat bij ons op 1

Ontwikkeling staat bij ons voorop. Op IT-gebied, maar ook persoonlijk. We stimuleren nieuwsgierigheid, lef en eigenaarschap, en ondersteunen je hier graag bij. We werken volgens de Agile methodiek: Scrum voor ontwikkelteams en Kanban voor beheerteams. We organiseren regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies en personeelsactiviteiten. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zodat we met elkaar elke dag een stukje beter worden in wat we doen.

verbinden met slimme IT

Als IT’er bij randstad groep nederland heb je de mogelijkheid om bezig te zijn met innoveren, verbeteren en het verbinden van de business met IT. Randstad Groep Nederland bestaat onder andere uit Randstad Nederland, Tempo-Team, YACHT en BMC. Jouw inbreng is van essentieel belang voor hun succes en toonaangevende positie op de markt. Jij maakt het verschil.

Binnen onze 'digital factory' hebben wij regelmatig vacatures voor java engineers, data scientists, ux designers, .net ontwikkelaars, scrummasters, business consultants, analisten, service- en telecommanagers en vele andere ict functies. Allemaal werken we naar hetzelfde doel: met onze IT-oplossingen maximale waarde creëren voor alle merken binnen randstad groep nederland. Helder in onze ambitie, experts in de uitvoering.

Hackathon 2019

collega's aan het woord

lees meer
vertrouw je collega

vertrouw je collega

Binnen mijn werk zie ik dat we heel goed zijn in het opgaan in de dagelijkse gang van zaken. We kijken ook met jaloezie naar de wereld buiten; wat zien we daar dan?

the data platform

the data platform

Every self-respecting company has a data lake. And for good reasons! Data is being recognized as an invaluable asset to boost your company and products...

no usage, no value

no usage, no value

My first real experience with implementing AI at Randstad Group was the Talent Recommender algorithm...

leren van elkaar

leren van elkaar

Nieuwe mensen ontmoeten, hoe is de workflow en wat verwachten ze allemaal van mij?

IT speelparadijs

IT speelparadijs

De hackathons binnen Randstad Groep Nederland IT, intern genoemd de 'DEXTER’S Lab Day’, staan gelijk aan een waar IT speelparadijs. Alleen daarom wil je al werken bij Randstad Groep Nederland IT.

hoe ziet talent acquisition eruit in nederland?

hoe ziet talent acquisition eruit in nederland?

Als manager van de afdeling Talent Acquisition ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuw talent, het binden en boeien van talent en talent te koesteren door ze te ...

de snel veranderende wereld van werk

de snel veranderende wereld van werk

Tech met heel veel touch want technologie helpt ons om onze klanten en kandidaten meer gemak, snelheid en transparantie te bieden. Maar wij geloven dat écht contact om meer dan kunstmatige ...

(als)robots aan het werk

(als)robots aan het werk

De ‘robots’ nemen onze banen over. Dat is wat de NRC in februari dit jaar verkondigde. Via Google vind je gelukkig al snel de skills...

elke dag Lab Day

elke dag Lab Day

Een nieuwe Lab Day; zelf bepalen waar ik mij in wil verdiepen. Doen wat ik wil, in het kader van verbetering van mezelf en Randstad Groep Nederland.

alles over hét traineeship

alles over hét traineeship

Rianne Klemann is management trainee bij Randstad. Een baan met een extreem steile leercurve, in een gigantische organisatie, omringd door de slimste mensen.

klik hier voor al onze blogs

toon alles