marketing & platform innovation

actuele vacatures

digital leader

Randstad groep nederland zit in een online transformatie: iedereen van digital marketing zet alle hens aan dek om digital leader te worden in de markt. Dit is inspirerend en motiverend, plus een ultieme kans voor jou om verschil te maken binnen deze transformatie. Daarbij is het erg afwisselende werk, heb jij veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte om zelf invulling te geven aan jouw rol.

outside in denken

Geen one size fits all marketingafdeling, maar impactvolle communicatie op precies de juiste touchpoints.

Binnen randstad groep nederland is er een sterke wens om meer ‘outside-in’ te gaan. Dit betekent te starten bij het denken vanuit de doelgroep zoals de klant of kandidaat, minder proces-gedreven en meer conceptueel te gaan denken en doen. Maar daar krijg je ook wat voor terug. De bouwstenen hiervoor liggen allemaal binnen handbereik, je hebt binnen jouw vakgebied de vrijheid van de wereld en je werkt met zeer gedreven en professionele collega’s die staan te wachten op jouw komst.

marketing talenten.

randstad groep nederland zoekt marketeers die 'out of the box' denken in deze digitale innovatieve wereld. 

actuele vacatures

werken bij randstad groep nederland

We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en plannen, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Benieuwd naar onze vacatures? Dan ben je hier op de juiste plek. Staat jouw vacature er niet bij, maar toch nieuwsgierig? Neem dan contact op met onze talent acquisition specialisten via: 020 569 12 77 of bekijk onze contactpagina.

contact