missie en visie randstad groep.

onze visie

Randstad Groep Nederland is marktleider en wil dat blijven. We willen zichtbaar beter presteren dan onze concurrenten. Om te blijven groeien en innoveren, hebben we de beste mensen nodig. Mensen die vanuit hun eigen talenten een bijdrage leveren om Randstad Groep Nederland slim genoeg te maken om in te spelen op de veranderende wereld om ons heen en op de actuele klantvraag. Mensen die ervoor zorgen dat Randstad Groep Nederland zijn doelstellingen behaalt en een haar leidende positie behoudt. Mensen die leiderschap tonen en actief werken aan hun eigen ontwikkeling.

Strategie en visie

‘De Beste Mensen’ is een van de strategische bouwstenen van Randstad Groep Nederland. Dat betekent dat we alleen de beste mensen werven en selecteren voor onze organisatie. We hebben daardoor veel potentieel in eigen huis. De kern van talentmanagement is dan ook de business in staat stellen om steeds te kunnen beschikken over de juiste mens, op de juiste positie, op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden. Talent Management heeft zicht op het potentieel van Randstad Groep Nederland en verbindt dit aan de business-ontwikkelingen, de strategie  en het HR-beleid.

Omdat we geloven in onze eigen mensen willen we het talent in onze organisatie maximaal faciliteren, hen helpen groeien en hun leiderschap verder ontwikkelen. Zo brengen wij versnelling aan bij onze mensen en in onze organisatie. 

de wereld van werk

De wereld van werk is volop in beweging. De grote trends die achter die beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien. Vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen en social media. Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk en carrière dan vorige generaties. Niet iedereen wil een vaste baan voor het leven. Bovendien heeft de overheid een steeds kleinere rol bij het bepalen van de persoonlijke werksituatie. 

Als gevolg hiervan neemt de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk en werken verder toe. Dit geldt voor lager en hoger opgeleiden, tijdelijke en vaste banen, grote en kleine bedrijven. De markt voor hr-dienstverlening blijft op langere termijn sterk groeien. 

Randstad Groep is een pionier in de hr-dienstverlening. Sinds de oprichting in 1960 zijn wij uitgegroeid tot de op één na grootste hr-dienstverlener in de wereld. Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook in onze thuismarkt Nederland.