flexibel werken op onze vestigingen.

werken op jouw manier

Bij onze vestigingen Tempo-Team, Randstad, Yacht en BMC (allen onderdeel van Randstad Groep Nederland) werk je niet alleen voor, maar ook mét mensen. In een klein en hecht team zet je je in voor het behalen van jullie goals. Je krijgt de ruimte en vrijheid om je werk te doen op de manier die het beste bij jou past.

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad Groep mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep; zowel op de vestiging als op het hoofdkantoor.

Leuk om te weten: maar liefst 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

word intercedent bij tempo team

Beschik jij over commerciële skills en netwerkvaardigheden? Dan biedt Tempo-Team jou de ideale carrière. 

lees meer over deze functie

een carrière als recruitment consultant bij yacht

Beschik jij over flinke dosis mensenkennis en een
klantgerichte instelling? Dan biedt Yacht jou de ideale carrière.

lees meer over deze functie

word accountspecialist bij randstad

Beschik jij over een resultaatgerichte instelling en ben jij een échte ondernemer? Dan biedt Randstad jou de ideale carrière. 

lees meer over deze functie

werken volgens ons flexconcept

Binnen Randstad Groep bieden we flexibele werkplekken en maken we gebruik van de laatste technologieën en tools. Zo ben jij in staat om te werken waar en wanneer je dit wilt. Je kunt bijvoorbeeld werken vanaf jouw kantoor of hub, op de klantlocatie en zelfs thuis is jouw volledige werkomgeving digitaal beschikbaar.