de beste mensen bij randstad groep nederland.

de beste mensen

‘De Beste Mensen’ is een van de strategische bouwstenen van Randstad Groep Nederland. Dat betekent dat we alleen de beste mensen werven en selecteren voor onze organisatie. We hebben daardoor veel potentieel in eigen huis. De kern van talentmanagement is dan ook de business in staat stellen om steeds te kunnen beschikken over de juiste mens, op de juiste positie, op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden. 

Omdat we geloven in onze eigen mensen willen we het talent in onze organisatie maximaal faciliteren, hen helpen groeien en hun leiderschap verder ontwikkelen. Zo brengen wij versnelling aan bij onze mensen en in onze organisatie. 

Jij staat centraal

Wij geloven dat jij groeit door betekenisvol werk centraal te zetten en door continu jezelf en je resultaten te verbeteren. En daardoor groeien wij ook. 

Persoonlijke groei staat voorop

Binnen Randstad Groep Nederland, waar de labels Tempo-Team, Yacht en Randstad onder vallen is er volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en tevens een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties. Bekijk dus snel onze vacatures en start jouw carrière bij Randstad Groep.

daybreaker

Gedurende het morgengloren kwamen Randstad Groep collega's samen om de werkdag energiek te beginnen. Een ochtend vol muziek, dansen, bewegen en lachen in combinatie met een gratis gezond ontbijt en special acts zorgden voor een waanzinnig feest, waarna iedereen opgewekt en vol energie aan zijn of haar werkdag begon. Wil jij je werkdag ook zo starten? Kom dan werken bij Randstad Groep Nederland.

talentontwikkeling

Randstad Groep Nederland geeft talent de ruimte zich te ontwikkelen richting managementposities. Daarom kennen we het potential traject. In dit traject worden talentvolle medewerkers gespot, geselecteerd, intensief begeleid en ontwikkeld. Om vervolgens binnen anderhalf jaar door te groeien naar een functie op management niveau. Tenminste 80% van onze management functies wordt vervuld via interne doorstroom. Dat betekent iets voor onze visie op recruitment: we selecteren aan de poort alleen de beste mensen voor onze organisatie.

werkgeluk

Randstad Groep vindt werkgeluk erg belangrijk! Dat uit zich in purpose, autonomie, het verschil mogen maken vanuit jouw talent en hier zichtbare vooruitgang in zien. Ook bieden wij een persoonlijk benefit budget dat naar eigen inzicht ingezet mag worden. Kortom: Randstad Groep Nederland is een organisatie waar iedereen wil werken; omdat je hier gelukkig kan èn mag zijn.

We concentreren ons niet te veel op wat wel of niet gebeurd is. We stellen doelen en praten regelmatig bij over ontwikkelingen, ook de persoonlijke!

intern netwerken

Young Randstad Groep is een bedrijfsnetwerk voor werknemers van Randstad Groep Nederland. Wij komen bij elkaar met als doel het interne netwerk te versterken. Als jij je aansluit bij Young Randstad Groep krijg jij de kans om op een leuke en informele manier kennis te maken met collega’s uit het hele land. Ook krijg je meer inzicht in wat Randstad Groep Nederland als werkgever jou in de breedte te bieden heeft.

Young Randstad Groep organiseert ruim 20 events per jaar met een uiteenlopend karakter. Onder andere sportieve-en kennisevents met jong verenigingen van andere grote bedrijven. Op onze jaaragenda staat ook een gala, skireis en een stedentrip. Een ding is zeker: ieder event draagt bij aan het vergroten van jouw interne en/of externe netwerk.