start je carrière hier.

studenten

Je wilt je stage lopen bij een werkgever die je met open armen ontvangt. En waar je iedere dag met plezier naartoe gaat. Waar je meetelt en gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Een werkgever waar je met je eigen initiatieven en ideeën richting geeft aan je carrière. Waar je gezien wordt als een volwaardig collega. Een werkgever die al jaren ervaring heeft met het begeleiden van hbo-stagiairs en waar vanaf dag één een inwerkprogramma voor je klaar ligt. Of zo’n werkgever bestaat? Zeker: Randstad Nederland. 

Onze stagevacatures kun je vinden op: 

het traineeship

In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager of specialist in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als trainee bij Randstad. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken.  

Als trainee bij Randstad Groep draait het om het ontwikkelen van jouw leiderschap. Het doel is jou na tweeëneenhalf jaar op een managementpositie of specialistische functie te plaatsen binnen ons bedrijf waarna je binnen vijf tot zeven jaar de eindverantwoordelijkheid draagt binnen een onderdeel van ons bedrijf. Je doorloopt als trainee een gefaseerd programma waarbij we veel in jouw ontwikkeling investeren. Met jouw ambitie en visie maak je het verschil in de snel veranderende wereld van werk en de impact die dit heeft op onze dienstverlening. Klik hier als je meer wilt weten over het traineeship. 

ik heb gekozen voor het management traineeship door de vrijheid die je hebt in het kiezen van je opdrachten en de Denktank. Tijdens de Dentank ga je een dag in de week aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en strategische opdrachten. Initiatieven die door trainees bedacht zijn worden daadwerkelijk uitgevoerd in de praktijk.

business course

Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

young randstad groep

Young Randstad Groep is een bedrijfsnetwerk voor werknemers van Randstad Groep Nederland. Wij komen bij elkaar met als doel het interne netwerk te versterken. Als jij je aansluit bij Young Randstad Groep krijg jij de kans om op een leuke en informele manier kennis te maken met collega’s uit het hele land. Ook krijg je meer inzicht in wat Randstad Groep Nederland als werkgever jou in de breedte te bieden heeft.

Young Randstad Groep organiseert ruim 20 events per jaar met een uiteenlopend karakter. Onder andere sportieve-en kennisevents met jong verenigingen van andere grote bedrijven. Op onze jaaragenda staat ook een gala, skireis en een stedentrip. Een ding is zeker: ieder event draagt bij aan het vergroten van jouw interne en/of externe netwerk.

ga internationaal

Randstad Groep Nederland maakt deel uit van Randstad Holding nv. Randstad Holding is actief in meer dan 44 landen. Wereldwijd zijn er meer dan 4.000 kantoren. De mogelijkheid bestaat om een stap te maken naar het buitenland. Een van onze management trainees leidt bijvoorbeeld momenteel een project in Hongkong. Een voormalig consultant verkent nu de commerciële kansen voor Randstad in Beijing.

Onze trainees gaan elk jaar een week met elkaar naar het buitenland om ervaringen uit te wisselen met andere landen. Daarnaast is er voor alle medewerkers van Randstad de mogelijkheid om projecten te doen in
ontwikkelingslanden via ons partnership met VSO.

Meer weten over internationale mogelijkheden bij Randstad Groep? Bekijk hier de careerpage van de Randstad Holding.