jouw arbeidsvoorwaarden stel je zelf samen.

eerlijk over de arbeidsvoorwaarden.

Wij willen jou de ruimte bieden om jezelf te zijn en de kans geven om snel te leren. Daarom bieden wij arbeidsvoorwaarden die hier bij passen en die jij deels naar eigen inzicht kunt samenstellen. 

onze beliefs

Randstad groep nederland IT wil succesvol zijn en blijven in deze snel veranderende wereld en impact hebben in de wereld van werk. We geloven dat de groei van mens en organisatie hand in hand gaat. Groei in persoonlijke ontwikkeling en groei in employability. Groei in keuzevrijheid, maar ook groei in salaris. Als onderlegger heeft
randstad groep nederland daarom de volgende beliefs opgesteld:

  • als je hier werkt, zet je betekenisvol werk centraal.
  • je wilt continu jezelf en je resultaten verbeteren. Dit betekent dat je experimenteert, leert en je blijft aanpassen aan de veranderende wereld.
  • je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data.
  • je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
  • je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (en dus laat je je ego thuis).
  • je werkt aan je fysieke en mentale conditie; inspanning en ontspanning gaan hand in hand.
  • vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bij óf je besluit je horizon te verleggen. Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent.

Als jij groeit, groeit randstad groep nederland IT ook!

inkomen

Wij betalen jou een marktconform salaris, gebaseerd op je functieschaal. Daarnaast hebben we een aantal componenten die aanvullend zijn op je vaste salaris:
• Jaarlijkse bonus: gebaseerd op de performance van de werkmaatschappij. Ter aanvulling hierop krijg je een randstad groep nederland bonus van 3%.
• Outperformance bonus: halfjaarlijkse beloning voor outperformers ter waarde van een half bruto maandsalaris.
• Vaste kostenvergoeding: voor een groot deel van de functies om je vaste kosten te compenseren.
• Persoonlijk benefit budget: je ontvangt maandelijks een benefit-budget van 12,347% om zelf de arbeidsvoorwaarden verder in te richten.
• Vakantiegeld: je ontvangt 8,5% vakantiegeld, wat inbegrepen zit in je benefit budget.
• share purchase plan: randstad groep nederland heeft een aandelenkoopregeling, waarbij je twee keer per jaar aandelen kan kopen. Als je de aandelen zes maanden houdt, geeft Randstad groep nederland je nog eens 50% bonusaandelen.

vervoer

Randstad groep nederland vindt het belangrijk dat jij een goede vergoeding krijgt voor je vervoer van huis naar je werk maar ook voor je vervoer naar klanten. Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer (€0,19 per km) en kan zakelijk kilometers declareren (€0,29 per km). Afhankelijk van je functie, kun je in aanmerking komen voor een leaseauto. Als je een lagere categorie leaseauto kiest, kun je deze combineren met een OV kaart.

groei & ontwikkeling

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt mede je sociale status. Naast een uitgebreide onboarding hebben we daarom een breed assortiment aanvullende opleidingen beschikbaar. We hebben hiervoor ons eigen opleidingsinstituut ingericht. Onder bepaalde voorwaarden krijg je ook externe opleidingen (gedeeltelijk) vergoed. Daarnaast mag je 1 keer per 4 jaar een arbeidsmarktwaardescan op kosten van randstad groep nederland uitvoeren, waarbij je inzicht krijgt in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

carrière- mogelijkheden

Randstad groep nederland bestaat o.a. uit de labels Randstad Nederland, Yacht en Tempo-Team. Hierdoor zijn er verschillende carrièremogelijkheden binnen onze organisatie. Ons streven is om 80% van onze managementfuncties in te vullen door middel van interne doorstroom.

great conversations

Bij randstad groep nederland werken we met 'great conversations': goede gesprekken waarbij groei van business en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan; een continue dialoog waar toekomstgerichte feedback op resultaten én gedrag essentieel zijn. En dus niet één of enkele malen per jaar, maar continu als een nieuwe Way of Working. We werken daarom niet met een beoordelingssystematiek waarbij een eindcijfer wordt gegeven, maar richten ons op gesprekken waarbij persoonlijke ontwikkeling en business resultaten centraal staan.

verlof

Een goede werk-privé balans is belangrijk. Daarom biedt randstad groep nederland, naast de wettelijke verlofregelingen:
• 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om dagen te kopen via je benefit budget.
• Flexibiliteitsverlof: de mogelijkheid om tijdelijk minder te gaan werken.
• 8 dagen betaald kraamverlof.
• De mogelijkheid om een sabbatical op te nemen.
• Een samenwerking met VSO waarbij je tijdelijk in het buitenland ontwikkelingswerk kan gaan doen.

mobiele telefoon & laptop

Om ervoor te zorgen dat je flexibel kan werken, verstrekt randstad groep nederland een telefoon- en data abonnement met werelddekking. Daarnaast ontvang je een netto bijdrage van €225 voor de aanschaf van een smartphone en krijg je een laptop.

pensioen

Randstad groep nederland heeft de uitvoering van de pensioenregeling overgedragen aan een pensioenuitvoerder, te weten ABN AMRO pensioenen. De pensioenregeling heeft het karakter van een individuele premieregeling. Jij en randstad groep nederland stellen gezamenlijk een premie beschikbaar waarmee jouw individuele pensioenkapitaal wordt opgebouwd. 

de eerste stap naar jouw tech carrière binnen randstad groep nederland IT is een online solicitatie. Een recruiter beoordeelt je cv en motivatie en neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een online assessment. Na het assessment volgt een gesprek.

sollicitatieprocedure.

bij randstad groep nederland IT praten we praten over ‘vrijheid, work life balans. keuzevrijheid, mobiliteit en flexibiliteit’. Randstad groep nederland IT wil gelukkige medewerkers en biedt daarom een breed pakket wat volledig op maat gemaakt wordt voor jou; de medewerker.

arbeidsvoorwaarden.

met onze interactieve tech onboarding programma ga jij vol passie en zelfvertrouwen aan de slag en voel je je snel succesvol in je nieuwe baan. 

onboarding programma.

impactvolle tech bij IT.

werken bij it / tech