hoe we werken.

een team waar je thuis bent

Dat doe je op een plek waar je meteen deel uitmaakt van het team. Of je nu een vaste of interim tech-expert bent, je komt bij een wij-club. Een hecht team dat op elkaar vertrouwt en bouwt. In een warme en ondernemende organisatiecultuur waarin je samenwerkt met professionals met veel kennis en ervaring. Waar we elkaar scherp houden en helpen als het nodig is. En zie je de oplossing niet, dan zijn er ogen die met je meekijken. In een open en opbouwende sfeer waarin je alle ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. En draag je ideeën aan? Dan dragen we je op handen. Want hoe meer initiatief je toont, hoe meer energie wij van je krijgen en hoe sneller jij gaat groeien. Ons vakgebied ontwikkelt zich in sneltreinvaart en jij rijdt mee op die trein.

kom erbij en groei

Die toekomst zit gelukkig nog vol vragen. Dat maakt ons extra nieuwsgierig. Naar de technologische antwoorden die we samen
gaan bedenken. Maar vooral naar alles wat jij brengt. Je skills, kennis en karakter. Je vernieuwende ideeën. Je overtuigingskracht en vermogen om problemen op te lossen.

hoe we werken

In dit tijdperk van ingrijpende technologische veranderingen worden we uitgedaagd. Onze 'tech & touch' is daarom de belangrijke pijler onder onze strategie voor de toekomst. Impactvolle technologie gecombineerd met een organisatie waarin de mens centraal staat. Onze tech visie en -strategie maar ook 'hoe we werken' laten we zien in onderstaande video's.

de mens achter jou

Want we zijn én blijven een organisatie waarin de mens centraal staat. Bij wie het werkplezier en kennisniveau van de medewerkers op nummer 1, 2 en 3 staan. Daar investeren we structureel in. Wanneer jij, het team en de sfeer op z’n best zijn, winnen wij ook. Samen bouwen we aan een sterke TECH-afdeling, aan de marktleider die klaar is voor morgen én aan jouw toekomst.

werken bij randstad groep nederland IT

impactvolle tech bij IT.

werken bij it / tech