maak kennis met ons.

over randstad groep

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten. Onze diensten strekken zich uit van reguliere tijdelijke uitzending en werving & selectie tot Inhouse Services, Professionals, Search & Selection, outplacement en HR Solutions.

De Randstad Groep is een van de leidende HR-dienstenleveranciers in de wereld, met top 3-posities in Argentinië, België & Luxemburg, Canada, Chili, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, India, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en daarnaast belangrijke posities in Australië en Japan.

Randstad Groep had in 2015 circa 29.750 eigen medewerkers en 4.473 vestiging en inhouselocaties verspreid over 39 landen. In 2015 heeft Randstad Groep een omzet behaald van € 19,2 miljard. Randstad is in 1960 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Diemen (Amsterdam), Nederland. Voor meer informatie over Randstad Holding: www.randstad.com.

over randstad groep nederland IT

Je staat er niet snel bij stil. Maar als je bij  randstad groep nederland IT werkt, houd je jezelf en Nederland in beweging. Als dé tech-motor van randstad groep nederland ontwikkel, bouw en codeer je technologische oplossingen die onze klanten met (potentiële) medewerkers verbinden. Oplossingen met impact. Want deze oplossingen stellen al onze tienduizenden uitgezonden talenten in staat om dag in dag uit hun werk te (blijven) doen. Daardoor blijft de bagageband op Schiphol draaien. Genieten er elke dag duizenden ouderen van warme maaltijden en verzorging. En rijden er vanuit het hele land vrachtwagens naar de verste uithoeken van Europa. Bij randstad groep nederland IT doet jouw werk er toe.

Elke dag is randstad groep nederland IT een belangrijke schakel tussen bedrijven en organisaties met ambities én (potentiële) medewerkers die daar een bijdrage aan (gaan) leveren. Dankzij onze TECH-oplossingen kunnen we werkgevers snel geven wat ze nodig hebben: talenten, harde werkers en professionals in de meest uiteenlopende sectoren. Die, waar ze ook worden gedetacheerd en uitgezonden, onmisbaar zijn voor het draaiend houden van onze samenleving.

Bij randstad groep nederland IT leveren we een cruciale bijdrage door ‘tech en touch’ slim te combineren. Want wij zorgen voor inzet van technologie en gebruik van data om de persoonlijke ervaring van onze klanten en kandidaten gericht te verbeteren. Zo maken we niet alleen de organisaties van onze klanten, maar ook randstad groep nederland zelf toekomstbestendig. En bouw jij mee aan de wereld van werk van de toekomst

onze bekendste merken

Binnen Randstad Groep Nederland, waar de bekendste labels Tempo-Team, Yacht en Randstad onder vallen, is er volop ruimte voor persoonlijke groei en tevens een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties. Klik op onderstaande labels voor meer informatie.

onze ambities

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad Groep is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

internationale kansen.

Randstad Groep is ruim 55 jaar geleden opgericht in Nederlad. Op dit moment bevindt Randstad Groep zich in 5 continenten; in maar liefst 39 landen. Volop internationale carrièrekansen dus! 

klik hier voor meer historie informatie
werken bij randstad groep nederland IT

impactvolle tech bij IT.

werken bij it / tech